diumenge, 25 de setembre del 2011

ACTA COMISSIÓ D’EDUCACIÓ DIA 12/09/2011


Ordre del dia
1- Sentencia TSJC en contra de l'aplicació de la immersió lingüística
2- Repartiment octaveta inici de curs
3- Missatge de rellançament de la comissió
4- Model organitzatiu comissions d’ensenyament
5- Pancarta manifestació del 18 en defensa del sector públic

1- Estem en contra de la sentència. Considerem que no n’hi ha cap argument social o pedagògic que l’avali. Ens adherim a la campanya ” PER UN PAIS DE TOTS L’ESCOLA EN CATALÀ” i cridem a la insubmissió en cas de que ens intentin forçar.

2- S’ha repartit en alguna escola, però ens cal ajuda per repartir-les durant els propers dies. La majoria treballem i tenim el mateix horari que les escoles. Haurem de tenir en compte aquest problema quan intentem fer una nova acció de repartir propaganda.


3- S’acorda fer una crida via mail per tal de rellançar la comissió. Trobem a faltar gent d’Educació no formal, d’infantil, de secundària, d’adults, EOI, pares i mares ... que van estar al començament del moviment. “ RES HA CANVIAT” . Cada persona pot col•laborar en la mesura de les seves possibilitats.

4- La nostra comissió ha optat per un model mixta entre l’assemblea General d’Educació i la Coordinadora d’Assemblees d’Educació . Estem per una Coordinadora de Comissions d’Educació Metropolitana on dos representants de cada comissió transmetin la informació cap a la Coordinadora i de tornada cap a les comissions que seria on recau el poder decisori i que només en cas excepcional podria prendre decisions per respondre a fets que no puguin esperar.
Els dos representants serien rotatoris i sempre un amb experiència acompanyaria al que entra de nou.
L’àmbit de la Coordinadora seria Metropolità (Barcelona i voltants) confiant en la creació d’altres a la resta del territori, en cas de no tenir una coordinadora pròpia qualsevol comissió d’educació podria assistir a la metropolitana amb veu i vot.
Les Coordinadores es farien rotatòries per les diferents comissions i serien organitzades ( dinamització, prendre acta, enviar convocatòria ...) per la comissió amfitriona.

5- S’acorda convocar als membres de la comissió, que puguin, el proper dijous a les 8 a la Plaça per fer una pancarta per portar a la manifestació del diumenge 18. Es proposa el lema L’EDUCACIÓ D’AVUI ÉS EL MÓN DE DEMÀ.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El domini sembla tenir una bona quantitat de visitants. Com aconseguir trànsit a ella? Ofereix una única volta agradable de les coses. Suposo que alguna cosa real o substancial a parlar és d'allò més important.