dimecres, 21 de setembre del 2011

ACTA COMISSIÓ D’EDUCACIÓ DIA 19/09/2011

Ordre del dia:
1- Local per a l’hivern.
2- Coordinadora de comissions d’educació.
3- Octavetes.
4- Document de la comissió.
5- Grup de Criança.

1- Pensem diferents possibilitats per quan comenci a fer fred. Es preguntarà a l’associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar.

2- Pel que fa a la propera coordinació de comissions d’educació cal saber la nova data proposada, en un primer moment era el 24 de setembre i decidir portaveus de la nostra comissió per anar-hi. En aquesta coordinació es parlarà de l’estructura de la mateixa que ja vam acordar la setmana passada i que es va aprovar en l’assemblea de Sant Andreu.

3- Les octavetes, per tal de fer-les circular i que puguin arribar a totes aquelles persones que s’han ofert, acordem deixar-les a l’associació de veïns de Sant Andreu de Palomar (Balari i Jovany, 14) i es poden recollir de dilluns a divendres de 18:00 a 20:00h. La persona que actualment les tingui caldria que les portes a la secretària de l’associació en el mateix horari.

4- Ens plantegem la necessitat de donar una empenta al document de la comissió. Caldria recuperar la informació proporcionada en la reunió que hi va haver amb una representant de la CGT.

5- S’ha passat la informació del grup de criança al grup de llars d’infants de la llista de la comissió.


ENS VEIEM EL PROPER DILLUNS 26 A LES 20:00H A LA PLAÇA ORFILA